miercuri, 30 septembrie 2009

Hai ca i-am dat drumul!

Hai ca i-am dat drumul, asa cum spune autorul si in titlu. Ca eu nu aveam blog si nah, sufeream. Ca o fi bine, ca n-o fi bine, aici o sa pun eu tot ceea ce mintea mea (nu foarte frumoasa) va lucra in timpul zilei si, mai ales, al noptii.
Nu stiu ce m-a impins sa creez acest blog, insa stiu ca imi plac foarte mult cateva din cele pe care le-am citit pana acum. Adica blogurile unor prieteni. Windysoul, esti pe primul loc tata in preferintele mele, stai linistit. Ai si link eeeee....
Cateva precizari:
1. Eu nu o sa pretind niciodata, dar niciodata pe acest minunat blog, ca detin adevarul absolut. Eu voi emite exclusiv pareri personale. Pareri, nu reguli batute in cuie. Spun asta acum, pentru ca atunci cand voi scrie despre un anumit subiect sa nu mai fie nevoie sa spun "parerea mea este ca Mike Patton este cel mai carismatic frontman in viata" ci doar "Mike Patton este cel mai carismatic frontman in viata". Prin urmare, cei care vor citi o asemenea fraza vor sti ca aia este doar parerea mea. Liber la contra argumente!!! YEEEYYY!! Asta nu inseamna ca eu nu voi incerca sa imi sustin in continuare parerea he he...dar daca voi primi o replica pe care "nu o voi putea refuza" desigur ca ma voi recunoaste, in spiritul fair play-ului, in(con)vins.
2. Daca vreodata blogul meu va ajunge cat de cat cunoscut, in asa fel incat lumea sa comenteze vis a vis de ceea ce debitez eu, sper sa nu devenim mai seriosi decat este cazul. Nu ma voi certa, nu voi raspunde la ironii grosolane (pe cele fine si cu gust le voi aprecia mereu) si nu voi face politica. Voi scrie despre politica doar la modul ironic si de altfel, sper, cat mai putin sau deloc.
Acestea fiind spuse, sau scrise, ma declar multumit de prima mea postare de blog si imi urez o noapte buna leganat de FNM si "Reunited", o piesa speciala, pe care am vazut-o si pe viu, la Bucuresti.

6 comentarii:

  1. Ha ha ha! Pornim si noi ceva? Hai c-am pornit-o! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai am pornit-o, dar vad ca te-ai multumit prea tare cu primu post! Hai, zi ceva! Ca observ ca croitorasa cea viteaza iti cam da ceata! :)) Te lasi mai prejos cu blogatu'?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da ma Windy, o sa scriu cand o sa am ceva de scris. Deocamdata nu prea am si nici asa, sa ma apuc sa aberez parca nu se merita...
    Ai aparut Corino! Baga si tu ceva, un link, sa ne laudam reciproc-))
    Oricum, salutare la toti, va iubesc...hai inca odata cu totii, si acolo in fund!! :-))))

    RăspundețiȘtergere
  4. cori stie ca o lauzi si fara link ;)) oricum, http://coripucca.blogspot.com/ make me famous, baby :)) liliacu` e deja in blogroll :D

    RăspundețiȘtergere