joi, 5 noiembrie 2009

Da' noi cand mai dormim bine?

Noi suntem super tari....pe net! GSP.ro este plin de comentarii furibunde la adresa echipelor romanesti, dupa senzationala seara de zero puncte din Europa League.
"Nu il mai dati pe Gigi la TV, nu mai sustineti mafia din fotbal, scoateti in evidenta valorile noastre, nu pe conducatorii corupti" sunt doar cateva din doleantele iubitorului de fotbal de la noi. Si iata cum, usor usor, ne fixam atat de bine intr-un blestemat de cerc vicios. Ok, nu mai vrem sa le vedem fetele la tv, nici lui, nici celuilalt, nici celorlalti. Nici nu vrem sa mai citim despre ei in ziare, sau pe net.
Si iata acum si ironia: 400 si ceva de vizualizari si comentarii pentru ca papagalul a mai croncanit ceva soios. Pe de alta parte, nici macar 15 comentarii pentru ca HCM Constanta face intr-adevar performanta si bate trei meciuri la rand in Champions League, fiind extrem de aproape sa treaca de grupe pentru prima oara in istorie.
Stop!! Gresesc eu? Unde e eroarea? Am visat, sau parca toti ne doream sa citim despre performanta si nu despre "free gigi"? Cum se face atunci ca tot NOI cascam gura ca niste papagali ce suntem la tot ce debiteaza papagalul sef? Nu cumva ne place chestia asta? Nu cumva noi chiar nu vrem vreo performanta, pentru ca in cazul ala va trebui sa facem un exercitiu care nu ne e firesc, adica sa vorbim frumos si sa fim in armonie unii cu altii?
Suntem prea stresati la munca? Avem necazuri cu nevasta pe-acasa? Nu-i nimic...o portie de energie negativa dupa ce cascam 10 minute gura la jiji si apoi, frustrarea descarcata pe net! Aaaaaa, ce bine e, nu? Acum parca - parca suntem in mediul nostru propice...Ce? A mai spus ceva si borcea??? Ia sa postez eu..."baaaaa borcea in MM si in PM!!!! M....eeeeeee!!!!" O, daaaa....mmmm, m-am mai linistit putin. Ce scrie aici, HCM a invins la Salonic? Aha, bravo....da' parca prea e liniste, as cam avea chef sa injur...si pe astia trebuie doar sa ii felicit....nu, nu postez nimic aici....da' uite ce a mai zis m....stul ala de mitica!!! Arrrrrrrr!!!!! Forget HCM!! We are busy here! "M....EEEEE MITICAAA!!! Ne-am saturat de voi, nu vrem sa mai citim de voi, vrem performanta, nu mafie"........sau.....asta vrem?
Intre timp, cei carora deliberat le-am scris numele cu litere mici, dorm linistiti....iar noi, nu FNI, veghem pentru linistea lor. Chiar pe bune, noi veghem, pentru ca in timp ce ei dorm, noi stam treji in timpul noptii sa postam pe net impotriva lor. De fapt, PENTRU ei....pentru ca rating-ul nu cunoaste termeni gen "pro sau contra", ci doar cantitati de vizualizari si comentarii.
Poate ca ar trebui sa ne culcam si noi linistiti intr-o noapte, fara ei in casele noastre, fara acel click blestemat catre articolele cu ei, iar a doua zi sa constatam in sfarsit fericiti ca HCM a avut 500 de vizualizari, iar jiji vreo 3. Voi chiar nu mai vreti sa dormiti bine din nou?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu